Kje je možno dobiti konkretnejše naslove pesmi, ki jih izvajate?

Del našega repertoarja je možno dobiti preko elektronske pošte, kjer se lahko pozanimate tudi za glasbene želje. Če nekaterih pesmi striktno nočete na vašem dogodku, jih preprosto prečrtate iz repertoarja.

Koliko narodno-zabavne glasbe in dalmatinske glasbe imate v vašem repertoarju?

V našem repertoarju imamo za dobro uro tovrstne glasbe. Izvajamo jo po želji, nikakor pa ne celotni večer.

Koliko je vaša cena?

Odvisno za kakšen dogodek gre in kaj vse se pričakuje. Definitivno pa je za dogodke iste vrste tudi enaka cena. Glede cene se najraje dogovarjamo v živo ali pa preko telefona.

Zadnjič je nek ansambel sredi najboljšega vzdušja šel na odmor. Koliko so dolge vaše »runde«?

Našega igranja nimamo strogo razdeljenega na »runde«, ampak se prilagajamo vzdušju prisotnih. Ko je zabava na vrhuncu, podaljšamo brez prekinitev, in si na tako npr. kasneje vzamemo malce daljši odmor.

Velikokrat je bila glasba tako naglas, da so se gostje komaj pogovarjali med seboj. Kako je z vašo jakostjo?

Držimo se načela »kvaliteta pred kvantiteto«, zato skrbimo da se gostje lahko normalno pogovarjajo, in da je glasba kot zvočna kulisa (na samem začetku, med večerjo..). S stopnjevanjem vzdušja stopnjujemo tudi jakost, vendar pri tem ne pretiravamo.

Veliko ansamblov izvaja na poroki igrice, ki nama niso všeč oz. so žaljive. Kako je z vašo animacijo?

Smo v prvi vrsti glasbeniki in mnenja, da za »dober žur« ni potrebe po številnih igrah in skečih. Vse je v dogovoru in imamo nekaj zabavne animacije, ki ni žaljiva, provokativna ali vulgarna. Animacijo lahko izvajamo po želji – seveda na kulturnem nivoju.

Kje vas je možno slišati v živo?

V živo nas je možno slišati tako na zabavah zaprtega tipa (npr. poroka) kot na drugih prireditvah. Ker pa konkretne datume dobivamo konstantno, se obrnite na kontakt, in lahko boste zvedeli kje in kdaj igramo.