Nastopamo večinoma na treh vrstah dogodkov, s to prednostjo, da ne igramo repertoarja od začetka do konca, ampak se prilagajamo glede na želje naročnikov ter glede vzdušja in počutja gostov. Vsakemu naročniku že pred dogodkom posvetimo veliko pozornosti in sestavimo načrt kako bo vse skupaj potekalo, da se ustvari nepozabno vzdušje.

POROKA

Mladoporočenca skupaj s svati sprejmemo s klasično ter etno glasbo, kjer prevladuje nežen zvok klarineta. Do uvodnega plesa igramo atmosferno in jazz glasbo, ki pričara sproščeno vzdušje med svati in hkrati ne moti pogovora.

POROČNI OBRED

Po želji lahko igramo tudi v cerkvi, pred cerkvijo ali pred občinsko hišo s tem da moramo imeti med poroko in sprejemom vsaj uro in pol časa ( za pripravo odra in kratko tonsko vajo ).

UVODNI PLES

Skladbo za uvodni ples si mladoporočenca izbereta po lastni želji, tudi če je ni na našem repertoarju, s tem da nas obvestita vsaj 14 dni vnaprej. Po predhodnem dogovoru se lahko glasbo za uvodni ples predvaja tudi preko CD-ja ali USB ključa.

Glede protokola (govori, animacija, igranje med hodi…) se predhodno dogovorimo tako da vse poteka tekoče. Po uvodnem plesu sledi plesna glasba, sestavljena iz: slovenske popevke, narodno-zabavne glasbe, pop glasbe, slovenske popularne glasbe, rock glasbe itd. tako, da je za kvalitetno zabavo poskrbljeno.

TORTA

Glede slavja ob poročni torti se prav tako dogovorimo glede glasbene podlage ter govora o simboliki torte, tako da se naredi prijetna mešanica svečanosti in sproščenosti. Po torti sledi zabava, kjer prevladujejo popularne pesmi ter aktualni hiti. V tem delu še posebej spremljamo vzdušje svatov in skrbimo, da se glasba ne prekine dokler plesalci ne omagajo.

OBLETNICA

Goste sprejmemo z ambientalno glasbo, tako da ne moti sproščenega pogovora. Za animacijo, govore ali igrice se predhodno dogovorimo s slavljencem/ko, tudi uvodni ples je po njegovi oz. njeni želji. Sledi plesna glasba z glasbenimi željami iz našega repertoarja in splošna zabava. Svojega slavljenca/ko lahko tudi presenetite z našim nastopom, kar se je že mnogokrat izkazalo uspešno.

ZABAVE IN DRUGI DOGODKI

V to kategorijo spadajo predvsem zabave za podjetja, novoletne zabave, maturantski plesi ter krajši dogodki kot npr. otvoritev razstav, simpoziji ter zaključki seminarjev. Vse dogodke spremljamo s kvalitetno glasbo ter skrbimo za primerno svečanost. Po želji pošljemo naš repertoar preko elektronske pošte, tako da si lahko pesmi, katere se vam zdijo najbolj primerne izberete sami.